Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

lauantai 23. lokakuuta 2010

Persujen persukset kepulaisen olalla


Perussuomalaisten puheenjohtajalla Timo Soinilla on on syytä leveään hymyyn. Onhan Timo päässyt vetämään persujen persukset kepulaisten olalle. Raskas taakka Keskustan puoluesihteeri Timo Laaniselle. Siihen se sitten loppui kepulainen huumorintaju persun puhallukseen. Kumman herkkähipiäinen ja nokkainen tuntuu olevan kepulin nokka.
Rehellisestä paskanhajusta kehuvat jotkut kepulaiset ammentavansa poliittisen selkärankansa. Nyt puhaltaa perussuomalainen persus totuuden torvena oikean paskan hajun keskustapuolueen hajurakoon ja heti älähtää puoluesihteeri, ha haa hah hah. Kepulaiset pani paskana haisemaan omat ja lahjomana saadut varat ja nyt alkaa poliittinen paska haista, on se niin väärin. No kansa tunnetusti äänestää väärin kuten niin usein kepulaisen Kekkosen aikana joutui Suomen kansa toteamaan. Kyllä keskustapuolue tietää kuinka asiat ovat keskustan valtakunnassa. Mutta voihan ne pojat tehdä muodikkaan sukupuolineutraalin poliittisen liiton ja syntyä Timo Laaninen - Soini supermiehenä Arkadian mäelle jöötä pitämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti