Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Olisiko homppeli sittenkin paras vaihtoehto keskustan puheenjohtajaksi

Olisiko homppeli sittenkin paras vaihtoehto keskustan uudeksi puheenjohtajaksi ja seuraavaksi pääministeriksi pohtivat keskustan lehmät. Toisihan se uusia sateenkaaren värejä kepulien päivänpoliittisten touhuajien loisteeseen. Kamppailu eteläsuomen kaupunkilaisista on kova myös keskustan lehmille. Mistä saada lisää kannattajia, kuinka hotkaista vihreiden ja perussuomalaisten riveistä?
Yksiväristen puolueiden nykyinen trendi on ilmeisesti tarjota homppeleita ehdolle seremoniallisiin mutta vallattoman ihastuttaviin virkoihin päättelevät keskustan lehmät viikonlopun tapahtumista puoluekokous skenellä.
Onko homppeli hakusessa, sukupuoleen katsomatta? Ruuna vai hieho? Olisihan siinä sitten iltapäivälehdille juttua ja ihmettelemistä kuin keskustan lehmällä uutta veräjää. Hyvinkammattu puudeli olisi myös helponpi pitää puoluekurissa ja karjakkojen ikeessä. Vähän vaihtelua Matti 69 miehen menoon. Paras asentohan on usein se sama 69 myös hoppeleilla. Keskustan valtakunnassa tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti