Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Timo Soini kertoo kuinka keskustassa mennään

"Se mitä Keskusta tekee, on Keskustan oma asia. Teen omat havaintoni ja johtopäätökseni.
Ajattelin Mauri Pekkarisen ilmoittauduttua kisaan, että siinä se Keskustan uusi johtaja on. En uskonut, että Mauri lähtee häviämään, eikä olisi lähtenyt. Hän uskoi voittoon. Jotakin tapahtui. Mitä?
Keskustan eliitti teki päätöksen, että Mauri saa jäädä eli mennä ja Marista tehdään puheenjohtaja.
Eliitin kanta ratkaisi. Puoluekokousväki seurasi Seppo Kääriäisen ja Paula Lehtomäen suositusta ja valitsi Mari Kiviniemen.
Menettely Mauri Pekkarista kohtaan oli tyly. Kuukausitolkulla annettiin ymmärtää, että peli on reilu ja valinta puoluekokouksen käsissä, kunnes kalkkiviivoilla puolueen eliitti ryhmittyy Kiviniemen taakse jopa puolueen pää-äänenkannattajaa hyväksi käyttäen. Pekkarisen puolesta ei liputtanut kukaan näkyvä keskustapoliitikko. Silti luvut olivat vain runsaat 1300 vastaan runsaat 1000.
Ihme on, jos Mauri Pekkarinen ei mieti miksi näin kävi. Ydinvoima? Tuskin.
Syy lienee se, että Mauri Pekkarinen olisi todella ottanut vallan puolueessa. ”Kepun Taatojen” pirtaan sopi Mari Kiviniemi paremmin. Hänelle jäi myös kiitollisuuden velka.
Vieläkö Mauri Pekkarinen lähtee ehdolle Eduskuntaan, kun oppositiotaivalta pukkaa? Saas nähdä. Rutina on tietysti turhaa, kun päätökset on tehty, siis pulinat pois?
Puoluesihteerivaali oli niin ikään tylytys. Apollonkadulla käy pian Laanisen Lana." Kertoo Timo Soini. Soini toivottaa myös kepulaisten mediapeliin kyllästyneet kepulaiset sanomaan hyvästit ja liittymään perussuomalaisiin. Kukin tekee kuten parhaaksi näkee. Timo soini kirjoittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti