Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

torstai 3. kesäkuuta 2010

Katso kepulaisen loikkaa


Katso kepulaisen loikkaa, valokuvaaja on napannut sen. Keskustan puoluetoimistolla Helsingissä nähtiin torstaina erikoinen kohtaus, kun puolueen hallintopäällikkö Aki Haaro hyppäsi takinliepeet lepattaen aidan yli pakoon toimittajia. Toimittajat ehtivät jo arvailla, että pakoon lähti viime päivinä kovan kritiikin kohteeksi joutunut puoluesihteeri Jarmo Korhonen.
Onko kepulit kusessa kun pitää aitojen yli loikkia niinkuin varkaiden on tapana tehdä? Vai onko kyseessä uusi kepulainen urheilulaji. Pakene sieltä missä aita on matalin.
Näin loikkaa kepuli tuo velmu kepuli ja näin loikkaa kepuli tuo velmu kepuli tralalaa.
Samoilla kulmilla kerrotaan esiintyneen myös vaatetuksensa nopeasti riisuvia viuhahtajia ja kaluntuulettajia. Nyt arvaillaan ovatko nämä vilauttajatkin keskustan Apollonkadun konttorista karanneita? Kuva Suomen kuvalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti