Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

torstai 7. tammikuuta 2010

Kepulaiskoiras Kankimies hankkii mainosta Keskustalle


lähde IS
Kepulaiskoiras ja median suosikkipoika Antti kanki Kaikkonen järjestää ilmaista mainosta ja media-aikaa keskustapuolueelle juuri strategisesti sopivaan aikaan. Kankimies on pelimies.
Parasta tässä kaikessa on että kampanjan kulut menevät suoraan valtion piikkiin poliisin valmistellessa Kaikkosen asiaa. Kampanjassa saattaa vielä olla edessä tuomioistuimen myöntämä erikoispalkinto ja taas kansa maksaa eikä koko julkisuushupailuun kulu senttiäkään puoluetukea, jonka senkin kansa maksaa.
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) ilmoitti torstaina jättävänsä keskusrikospoliisille tutkintapyynnön Nuorisosäätiön osallistumisesta vaalityöhön. IS lue lisää
Eihän tästä saa enempi hupia irti edes tohtori Kaikkonen vaikka ammattihuumorimies onkin. Kankimies panee parastaan.
Tarttuuko Väyrysen Paavo Kaikkosen kankeen ja pyöräyttää koiraanleukaa pari kertaa, linkoaa sontatunkion taakse korkoa kasvamaan. Kanki kahvaa myöten paskassa Kaikkonen helisee kuin kilistin omat ja säätiön rahat taskussa iloisesti sekaisin. Kepulainen vappukanki. Eihän sitä ota käteen kuin demari, täh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti