Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Luiskahtaako Keskustan lehmältä Heikki housuun


lähde IS lue lisää
Ympäristöministeri Paula Lehtomäki ei lähde mukaan keskustan puheenjohtajakisaan. Kahden pikkupojan äiti perusteli päätöstään omalla elämäntilanteellaan TV 1:n Ykkösaamu-ohjelmassa. Onko Heikki jo housussa? Nostaako musta tamma päätä vai pyrstöä?
Eihän noilla kepuleilla ole kohta kuin vanha kaarti ja kovat kyynärpäät. Kuulostaa ihan bändin nimeltä "Vanha Kaarti ja Kovat Kyynärpäät". Nieleekö musta tamma kiukkunsa ja molon vain jos sen saa Paavon kädestä. Onko Maurin tukka hyvin?
Rohkeutta sanoa ei. Verkkoapila lue lisää
Hyvähän se on naisen osata sanoa ei kun on herrojen kanssa marjassa sano pientilallisen emäntä Kerttu.
Paavo Väyrynen ojentaa keskustan lehmiä naisministereitä. IL lue lisää Myös Matti Vanhanen saa veteraanikeskustalaiselta sapiskaa. Spanking Paavo on vauhdissa. City-vihreys kepulaisessa saa Paavon muuttumaan Spanking Paavoksi. Viuhuuko Paavon sanansäilä pitkin mustan tamman lautasia? Missä Vihollinen? Onko Maurin tukka hyvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti