Taistelu Keskustan puheenjohtajuudesta on alkanut. keskustan lehmät Paula Lehtomäki Mari Kiviniemi Anu Vehviläinen ja musta tamma Anneli Jäätteenmäki käyvät lautaset kuumana. Taistelu keskustan puheenjohtajuudesta päättyi Mari Kiviniemen valintaan.

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Koiraanleuat purevat Jarmo Korhosta kurkusta

lähde Verkkoapila
"Kukaan ei halua ryhtyä Korhosen aisapariksi", sanoi yksi koiraanleuista. Aisankantajan hommassa on riskinsä, tietävät koiraanleuat.

"Puoluetoimistolla on virtahepo", sanoi kansanedustaja Timo Kaunisto. Hän on yksi jäsen "kuusikon" nimen saaneessa ryhmässä. Muita ovat Antti Kaikkonen, Jari Leppä, Mika Lintilä, Juha Rehula ja Kimmo Tiilikainen.
Kauniston mukaan Paula Lehtomäki (kesk) oli oikeassa sanoessaan, että puoluesihteerin valintatapaa pitää muuttaa. "Hän meni niin pitkälle kuin varapuheenjohtaja voi."

Paula Lehtomäki vaati uudelle puheenjohtajalle mahdollisuuksia vaikuttaa aisaparinsa valintaan. On epäilty, että Paula Lehtomäki ei olisi tullut toimeen Korhosen kanssa.
Pyörittääkö keskustan lehmä koiraanleukoja kuin räkäpalleroa peukalon ja etusormen välissä. Manipuloiko keskustan lehmä koiraanleuat tekemään likaisen työn ja syömään vihollisensa kuin räkäpalleron? Keskustan kansanedustajat haluavat Korhosen syrjään HS lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti